fbpx

Yleistä

Mikä on Arctic Gallery?

Arctic Gallery on verkkosivu, jonka keskeisenä teemana on kaunis, pohjoinen luonto. Myymme verkkokaupassamme erilaisia kuvatuotteita, taidetta, lahjatavaroita sekä pohjoisia makuelämyksiä. Blogissamme julkaisemme artikkeleita muun muassa luontokuvaukseen ja retkeilyyn liittyen.

Mitä Arctic Gallery myy?

Arctic Gallery myy erilaisia kuvatuotteita, taidetta, lahjatavaroita sekä pohjoisia makuelämyksiä.

Käyttäjätunnus

Onko minulla oltava käyttäjätunnus ennen tilauksen tekemistä?

Käyttäjätilin tekeminen on vapaaehtoista. Voit halutessasi rekisteröityä sivullemme, jotta tilaustesi tarkastelu käy helposti ja nopeasti. Rekisteröityneenä voit myös tallentaa omia suosikkituotteitasi. Rekisteröityminen vaatii sähköpostiosoitteen ja salasanan.

Miten vaihdan käyttäjätunnukseni sähköpostiasetuksia?

Vaihtaaksesi käyttäjätunnukseesi liitettyä sähköpostiosoitetta tai sähköpostin ilmoitusasetuksia, seuraa alla olevia vaiheita:

Sivun oikeassa yläkulmassa näet linkin nimeltä “Käyttäjätili” tai nimesi, mikäli olet kirjautuneena sisään. Klikkaa käyttäjätunnustasi päästäksesi käyttäjätunnuksen valikkoon.

Valitse “Tilin asetukset”. Tilin asetuksista voit vaihtaa käyttäjätunnukseesi liitettyä sähköpostiosoitetta tai ilmoittaa, mikäli haluat vastaanottaa sähköpostiviestejä Arctic Gallerylta.

Unohdin salasanani. Kuinka saan uuden?

Voit asettaa uuden salasanan seuraamalla Kirjautumissivun “Unohditko salasanasi?”-linkkiä.

Tilaaminen

Mitä maksutapoja hyväksytte?

Hyväksymämme maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallispankit, S-pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay lasku yritykselle.

Miten tarkistan tilaukseni statuksen?

Kun tilaus on lähetetty, saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen lisätietoa toimituksen seurannasta ja saapumisajasta.

Toimitukset & Palauttaminen

Kuinka paljon toimitus maksaa?

Toimituskulut määräytyvät paketin painon/koon, toimitustavan ja toimituskohteen etäisyyden mukaan, ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan. Näet tilauksesi toimituskulut ostoskoristasi ennen kuin hyväksyt tilauksen.

Kuinka kauan toimituksessa kestää?

Toimitusaika vaihtelee toimituskohteen etäisyyden mukaan. Tilauksen tehtyäsi sinulle annetaan odotettavissa oleva saapumispäivä.

Miten voin palauttaa tilaamani tuotteen?

Tutustu palautusohjeisiin Toimitusehdoissamme.