Yleistä

Mikä on Arctic Gallery?

Arctic Gallery on verkkosivu, jonka keskeisenä teemana on kaunis, arktinen luonto. Myymme verkkokaupassamme erilaisia kuvatuotteita, taidetta, lahjatavaroita sekä arktisia makuelämyksiä. Blogissamme julkaisemme artikkeleita muun muassa luontokuvaukseen ja retkeilyyn liittyen.

Mitä Arctic Gallery myy?

Arctic Gallery myy erilaisia kuvatuotteita, taidetta, lahjatavaroita sekä arktisia makuelämyksiä.

Käyttäjätunnus

Onko minulla oltava käyttäjätunnus ennen tilauksen tekemistä?

Käyttäjätilin tekeminen on vapaaehtoista. Voit halutessasi rekisteröityä sivullemme, jotta tilaustesi tarkastelu käy helposti ja nopeasti. Rekisteröityneenä voit myös tallentaa omia suosikkituotteitasi. Rekisteröityminen vaatii sähköpostiosoitteen ja salasanan.

Miten vaihdan käyttäjätunnukseni sähköpostiasetuksia?

Vaihtaaksesi käyttäjätunnukseesi liitettyä sähköpostiosoitetta tai sähköpostin ilmoitusasetuksia, seuraa alla olevia vaiheita:

Sivun oikeassa yläkulmassa näet linkin nimeltä “Käyttäjätili” tai nimesi, mikäli olet kirjautuneena sisään. Klikkaa käyttäjätunnustasi päästäksesi käyttäjätunnuksen valikkoon.

Valitse “Tilin asetukset”. Tilin asetuksista voit vaihtaa käyttäjätunnukseesi liitettyä sähköpostiosoitetta tai ilmoittaa, mikäli haluat vastaanottaa sähköpostiviestejä Arctic Gallerylta.

Unohdin salasanani. Kuinka saan uuden?

Voit asettaa uuden salasanan seuraamalla Kirjautumissivun “Unohditko salasanasi?”-linkkiä.

Toimitukset & Palauttaminen

Mitä maksutapoja hyväksytte?

Hyväksymämme maksutavat: Visa, Mastercard & PayPal.

Miten tarkistan tilaukseni statuksen?

Sivulla “Omat tilaukseni” näet kaikkien tilaustesi etenemisen. Kun tilaus on lähetetty, saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen lisätietoa toimituksen seurannasta ja saapumisajasta.

Miten palautan tilaamani tuotteen?

Jokaisen tilauksen mukana tulee ohjeet tilauksen palauttamiseen ja palautusosoite.

Toimitukset & Palauttaminen

Kuinka paljon toimitus maksaa?

Toimituskulut määräytyvät paketin painon/koon, toimitustavan ja toimituskohteen etäisyyden mukaan, ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan. Näet tilauksesi toimituskulut ostoskoristasi ennen kuin hyväksyt tilauksen.

Kuinka kauan toimituksessa kestää?

Toimitusaika vaihtelee toimituskohteen etäisyyden mukaan. Tilauksen tehtyäsi sinulle annetaan odotettavissa oleva saapumispäivä.

Miten voin palauttaa tilaamani tuotteen?

Jokaisen tilauksen mukana tulee palautusohjeet sekä osoite, johon palautettava tuote tulee lähettää. Lue lisää Toimitusehdoistamme.